Vår visjon er å lage et timeregistrering-system som passer for alle og er lett å bruke.

Hvem er Ticktack?

Ticktack består av både UX designere og fullverdige systemutviklere.
Dette gjør gjør at vi kan lage en løsning som er bygget med brukervennlig design på toppen og solid kompetanse i bunnen. Vi kommer alle fra IT-verdenen og deler derfor samme problemstilling.

I en hektisk hverdag, hender det ofte at arbeidstimer havner i glemmeboka. Når man jobber i en bransje der alle timer teller, kan dette har kjedelige konsekvenser for både deg selv og kunder edpharm-france.com مراجعة. Dette ønsket vi å gjøre noe med.

Det finnes mange systemer som kan brukes for å registrere timer, men mange av disse er enten for kompliserte, eller for enkle for å passe til enhvers behov. Vi snakket derfor med våre kunder og oppdaget fort at dette var et felles problem
Denne erfaringen førte til et ønske om å skape en løsning som kunne passe alle sine behov, hvor resultatet ble Ticktack.

Vårt mål er å gjøre TickTack til et effektivt, rimelig og brukervennlig timeregistreringssystem, som kan oppfylle alle våre kunders behov norsk-apotek.com.
Vi benytter oss av moderne beacon teknologi, brukervennlighet og et godt sammensveiset team.

Dette gjør at vi kan tilby kundene våre det beste alternativet innen timeregistreringssystemer! Vi er et firma i vekst, og tar god lærdom i de erfaringene vi gjør, og de tilbakemeldingene vi får pharmaciemg.fr.

Vi verdsetter dermed alle tilbakemeldinger som våre kunder gir oss.

Dersom du ønsker å teste ut vårt timeregistreringssystem, har spørsmål, eller simpelthen ønsker mer informasjon, er vi tilgjengelige per mail hello@ticktack.nopeut être trouvé ici.
Sammen finner vi en løsning som passer for deg og ditt firma.

Møt folkene bak Ticktack

daglig leder

Guang Yang


Envelope

TEKNISK LEDER

Kai


Envelope

Kreativ leder

Håkon Wibergh


Envelope

SENIOR UTVIKLER

Wenlu


Envelope

La oss håndtere timene dine

Vi i Ticktack ønsker å lage en plattform som passer for alle.
Ta kontakt med oss slik at vi sammen kan finne hva som passer best for deg!


Ta kontakt nå